Hoe werkt het bij taxizzp.nl
Wij zijn een platform voor zzp-ers en opdrachtgevers in de taxibranche.

Zzp-ers in de taxibranche kunnen chauffeurs, bijrijders, planners en administratieve diensten aanbieden. Zzp-ers kunnen zich aanmelden d.m.v. het inschrijfformulier.

Op basis daarvan maak je een profiel aan dat door opdrachtgevers gevonden kan worden. Opdrachtgevers kunnen een opdrachtformulier invullen en kunnen dan door zzp-ers gevonden worden. Opdrachtgever en zzp-er treden zonder tussenkomst van taxizzp.nl zelf met elkaar in contact en maken met elkaar de benodigde afspraken .

De zzp-er wordt wel in zijn ondernemen compleet begeleid door taxizzp.nl . Dit begeleiden houdt in dat als je nog geen zzp-er bent, wij je helpen het te worden. Als je het al bent verzorgen wij van taxizzp.nl je complete administratie.

Dit heeft als voordeel dat je als zzp-er je bedrijfsvoering altijd op orde hebt en voor de opdrachtgever is het voordeel dat deze altijd weet dat een via taxizzp.nl ingehuurde zzp-er goed gemonitord en begeleid wordt.

Taxizzp.nl zal ook collectieve aanbiedingen gaan doen waaronder een exclusieve zzp-verzekering en ook opleidingen en certificeringen tegen een gereduceerd tarief. Mocht je vragen hebben of ben je geinteresseerd, laat ons dit weten via info@taxizzp.nl.
Wij beantwoorden graag je vragen.
Hoe werkt het inschrijven als zzp-er
Als zzp-er vul je het aanmeldingsformulier/zzp-er in en na verzending van het digitale formulier en de ontvangst bij taxizzp.nl word je uitgenodigd voor een persoonlijk intake gesprek.

Tijdens dit intake gesprek wordt er uitgelegd hoe jij het beste neergezet kunt worden op het platform taxizzp.nl en hoe je de grootste kansen op opdrachten maakt.

Tevens word je uitgebreid uitgelegd wat taxizzp.nl voor je gaat doen, zoals begeleiding en verzorging van bankzaken, je complete boekhouding en administratie, de verplichte belasting aangiftes en afdrachten en de controle daarover.

Ook het monitoren tijdens je contract met de opdrachtgevers behoort tot onze vaste werkzaamheden.
Het monitoren van een bij taxizzp.nl aangesloten zzp-er gaat niet alleen om administratie en afdrachten, maar ook dat de zzp-er minimaal 3 opdrachten per jaar heeft en er niet bij èèn opdrachtgever meer dan 70% van het jaarinkomen vandaan komt.

Na dit intake gesprek kun je beslissen of je je inschrijft bij taxizzp.nl
Hoe werkt het inschrijven als opdrachtgever
Als opdrachtgever vult u het aanmeldingsformulier/opdrachtgever in.

Vul het formulier zo compleet mogelijk in, dan is het voor de zoekende zzp-er duidelijk wat u precies van elkaar verwacht en te bieden heeft.

Als geregistreerde opdrachtgever krijgt u de mogelijkheid om tussen profielen van zzp-ers een geschikte kandidaat te vinden.

Ook voor zéér korte/spoed opdrachten ( bijv. 1 dag/weekend) kunt u een zzp-er inhuren, zonder verdere verplichtingen.

Voor opdrachtgevers is het plaatsen van een opdracht kosteloos

Na aanmelding en acceptatie maakt taxizzp.nl een account voor u aan en krijgt u uw inloggegevens waarmee u opdrachten kunt plaatsen en/of kandidaten kunt zoeken..
Hoe werkt het?
© alle rechten : Tazizzp.nl 2015 [ - disclaimer - ] voor meer info:[ - info@taxizzp.nl - ]

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Hoewel Taxizzp.nl zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Taxizzp.nl garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Taxizzp.nl wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

ok, sluiten