Begeleiding zzp-er

Taxizzp.nl begeleidt de zzp-er van A tot Z.
Dit houdt ook in dat wij u begeleiden om zzp-er te worden als u nog geen zzp-er bent.

Dan begeleiden wij u met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het aanbieden van een Modelovereenkomst, een BTW nummer, het openen van een zakelijke bankrekening en maken u vertrouwd met ons boekhoudsysteem.

Ben je reeds zzp-er, dan is de eerste begeleiding veel eenvoudiger en hoeven we je alleen vertrouwd te maken met ons boekhoudsysteem.
Verder begeleiden wij de zzp-er met het behalen of verlengen van eventueel benodigde certificaten.
Dit doen wij door samen te werken met taxikeurmerkadvies.nl .

Taxizzp.nl begeleidt en adviseert bij contracten welke opgemaakt worden tussen zzp-er en opdrachtgevers.

Hierboven zijn onze standaard begeleidingen omschreven, maar wij kunnen uiteraard ook begeleidingen op maat verzorgen, evenals, indien gewenst, uw zakelijke correspondentie en juridische zaken.

Het standaard tarief voor aansluiting, plaatsing op het platform, begeleiding en verzorging van uw boekhouding via ons boekhoudsysteem is :
€ 69,50 per maand excl. 21% BTW.

Begeleiding zzp-er
© alle rechten : Tazizzp.nl 2015 [ - disclaimer - ] voor meer info:[ - info@taxizzp.nl - ]

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Hoewel Taxizzp.nl zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Taxizzp.nl garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Taxizzp.nl wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

ok, sluiten