inschrijven als zzp-er inschrijven als opdrachtgever
Als zzp-er vul je het inschrijfformulier in. Na verzenden van het inschrijfformulier wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek bij taxizzp.nl .

Tijdens dit intakegesprek wordt er besproken hoe jij het beste neergezet kan worden binnen taxizzp.nl en hoe je de grootste kans op opdrachten maakt.


Als geregistreerde opdrachtgever krijgt u ook de mogelijkheid om in de profielen een geschikte kandidaat te vinden.

Registreren doet u simpelweg door u aante melden. Voor opdrachtgevers is het registreren en plaatsen van een opdracht kostenloos.
aanmelden zzp-er aanmelden opdrachtgever© alle rechten : Tazizzp.nl 2015 [ - disclaimer - ] voor meer info:[ - info@taxizzp.nl - ]

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Hoewel Taxizzp.nl zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Taxizzp.nl garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Taxizzp.nl wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

ok, sluiten

AANMELDEN